Kasvatus

Kissamme ovat meille ensisijaisesti lemmikkejä ja perheenjäseniä, mikä näkyy myös jalostustoiminnassamme. Valikoimme jalostukseen vain terveitä ja hyväluonteisia kissoja, joilla on mahdollisimman monipuolinen geeniperimä. Luonnollisesti myös rodunmukaisuus vaikuttaa valintoihimme, mutta jos on valittava geenien ja ulkonäön väliltä, vaakakuppi kallistuu useammin geeneihin.

Kaikki pentumme soveltuvat lemmikeiksi ja ne myydään ensisijaisesti perheenjäseniksi. Useimmat ovat myös näyttelykelpoisia, emmekä kiellä uusia omistajia näyttelyttämästä pentua, jollei sillä ole jotain suurta vikaa. Toivomme kuitenkin näyttelyttämisen tapahtuvan kissan ehdoilla, kaikki rotukissatkaan eivät viihdy näyttelyissä. Meiltä lähtevät pennut ovat kuitenkin aina käsiteltyjä, joten mitään estettä näyttelyihin sopeutumiselle ei ole.

Annamme jonkin verran pentuja sijoitukseen. Nämä kissat ovat lupaavimpia yksilöitä pentueissaan. Pennun myynti kasvatuskäyttöön on myös mahdollista, mutta tästä neuvotellaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Lisää tietoa löytyy Pennun ostajalle -sivulta.